LGBT: Homosexualii adevarati nu au nevoie de tipetele voastre

Vreau sa precizez de la inceput ca nu am nimica impotriva homosexualilor sau impotriva lesbienelor. Ma enerveaza in general pasaricile dependente de atentie si hipsterii carora le place sa marsaluiasca si sa faca pe importantii. Ma enerveaza atitudinea asta la indivizi, indiferent de orientarea lor sexuala.

Cat despre poponari, atata timp cat nu se dau in spectacol peste tot si nu fac tambalau in rochite si isi vad de treaba lor – n-am nicio problema. Iti place s-o iei in fund? N-ai decat – numa’ bine raman mai multe femei pentru mine!

Mi se par amuzanti toti clownii astia ce merg cu curcubeul dupa ei pe strada sa ceara drepturi. Toate nefu..tele cu portavoce care se agita prin orasele mari.

steag lgbt

Pai voi credeti ca Elton John are nevoie de marsuri hipsteresti? Sau Freddie Mercury are nevoie sa ii explice un dezorientat de 17 ani cu curcubeul la cover photo, cum sta treaba cu stamina si pistilul?

Credeti ca Cezar sau Alexandru Cel Mare, care a cucerit lumea la 20 de ani ar fi avut nevoie de sfaturile unor astfel de plangaciosi cu pancarte?

Tu ce crezi despre asta?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.