Exista oameni si oameni

Exista oameni si oameni

Ma uit in jur si vad tot felu’ de tipuri de oameni.

Vad doua categorii, in principal.
Vad o categorie de oameni, lichele, oameni perversi, fara rusine, nepasatori, rai, care voteaza doar in propriul interes.

Sunt prosti, dar smecheri si nu sunt multi dar sunt prea multi pentru Romania.

Da, vorbesc despre politicieni.

Auzeam zilele astea ca au facut alta marsavie crasa – au promulgat legea superimunitatii. Aceasta lege ii face sa nu mai poata fi anchetati conform altor functionari publici. Ei sunt mai presus de aceasta sfera.
Deci esti politician si faci un contract cu statul, nu mai are dreptul nimeni sa te ia la intrebari.

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, un proiect de lege prin care preşedintele şi parlamentarii sunt scoşi din categoria funcţionarilor publici prevăzută în Codul Penal.
Este vorba despre proiectul de Lege pentru abrogarea art. 74 indice 1 din Codul penal, la care au fost adoptate mai multe amendamente.

Prin această decizie, preşedintele şi parlamentarii ies şi de sub incidenţa articolului 253 indice 1 din Codul penal, privind conflictul de interese, definit drept “fapta funcţionarului public care, în exerciţiul atribuţiilor de serviciu, îndeplineşte un act ori participă la luarea unei decizii prin care s-a realizat, direct sau indirect, un folos material pentru sine, soţul său, o rudă ori un afin până la gradul II inclusiv, sau pentru o altă persoană cu care s-a aflat în raporturi comerciale ori de muncă în ultimii 5 ani sau din partea căreia a beneficiat ori beneficiază de servicii sau foloase de orice natură”.

Proiectul de lege a fost introdus pe ordinea de zi suplimentară a Camerei şi a fost votat fără ca raportul comisiei să fie publicat şi fără dezbatere în plen.

sursa

Super, deci nu doar tu ca politician te-ai scos, iti scoti si neamurile. Poti baga mana la greu.
Ca oricum cui sa ii pese…pulimea se uita la tv sa vada cu cine s-a mai futut iubit Bianca Dragusanu…

Aceasta e categoria de oameni perversi care s-au adaptat si sustin un sistem infect prin care traiesc la fel ca niste capuse pe spatele statului si a muncii cetatenilor orbi.
Puterea lor este datorata faptului ca marea majoritate a oamenilor de rand e proasta si ignoranta si fricoasa.

Exista si oameni care au coloana vertebrala si tarie in vorbe si in fapte, care nu se lasa cumparati si nici nu ravnesc stilul de viata eprvers dus de corupti.

Printre ei se numara Eugen David de la Rosia Montana. Am mai amintit de el in articolul: MUNTI DE AUR, SUFLETE DE RUGINA

Acum ceva zile Eugen David a declarat urmatoarele:

Un om simplu de la munte, dar cu o gandire si atitudine nobila.

Un luptator cu sistemul si cu clasa porcilor politici.

Ar fi putut si el bine mersi sa isi ia spaga, sa vanda terenul si averea de la Rosia Montana si sa stea relax pe undeva in fata semineului, cum au facut multi slabi de inger.
Dar nu, mai exista si oameni care lupta pentru ceva.

Oameni care uneori lupta cu vorbele, iar alteori intra cu buldozerul in coloanele de politie:

Desigur ucrainienii au mai multa vlaga decat poprul roman, care s-a obisnuit cu zona de confort unde e caldut si moale. Si ce e mai nasol e ca chiar daca se aduna 10 protestatari sa schimbe ceva, se gasesc 100 sclavi care sa protejeze matrixul infect in care traim alaturi de javrele care ne conduc.

Advertisements

Tu ce crezi despre asta?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.