Cum sa scapi din siciriu

Cum sa scapi din sicriu daca esti ingropat de viu

De obicei esti ingropat gata mort, dar cine stie se poate sa fii in moarte clinica si sa fii declarat mort si ingropat de viu… sau se poate sa fi pierdut ceva pariu dubios..cine stie…

cum scapi din sicriu

In primul rand – nu intra in panica!

Daca intri in panica, vei consuma tot oxigenul ramas in sicriu foarte repede. In mod normal ai putea sa rezisti vreo ora doua cu acel oxigen, in conditia in care nu intri in panica. Daca ai avut neamuri zgarcite si te-au pus intr-un sicriu ieftin – inseamna ca e de bine.

Daca s-au complicat cu marmura si alte fantezii din alea..ai cam pus-o…

Dar oricum ai cam pus-o daca nu reusesti sa iesi cumva de acolo, asa ca nu intra in panica.

Avand in vedere faptul ca ai cam 2 metri de pamant deasupra ta – poti spune ca esti foarte aproape de aer…mai ales ca esti inca viu , deci nu ai fost ingropat chiar de mult timp. Asta e bine. Pamantul trebuie sa fie inca destul de slab.

Acum tot ce tre sa faci e sa scapi de sacou si sa incerci sa iti dai jos camasa/tricoul. Dar nu il da de tot . Incearca sa il scoti pe dos astfel incat gulerul inca sa iti ramana pe gat iar partea de la brau in afara si incearca sa o inchizi cumva astfel incat capul tau sa fie intr-un spatiu inchis format de propria haina. In asa fel vei avea si oxigen si capul protejat de pamant. Iti va fi destul de dificil datorita spatiului limitat de miscare.

Urmatorul pas: daca sicriul nu a fost deja crepat de greutatea pamantului de deasupra lui, trebuie sa gasesti un punct si sa il lovesti, sa il slabesti pana reusesti sa faci o deschizatura. Ar fi bine sa lovesti pe partea de mijloc a capacului. Dar iarasi, daca e un sicriu ieftin , ai noroc pentru ca se va sparge usor.

Odata ce ai reusit sa creezi o bresa in sicriu, incepe sa bagi pamantul cu mainile inauntrul sicriului pe marginile acestuia.

Baga cat de mult poti.

Capul il scoti prima data dupa care trunchiul. Acum incerci sa faci loc unui picior afara si pe parcurs ce iesi, concomitent introduci pamant inauntru.

Pamantul fiind foarte slabit – este usor manevrabil si il poti da pe langa tine si sa iti faci loc spre suprafata.

Incerci sa scoti capul prima data..si odata ce ai ajuns cu el la suprafata poti sa respiri. Odata ce ai facut asta poti sa incepi sa zbieri.

Totul va fi bine de acum.

Advertisements

7 thoughts on “Cum sa scapi din siciriu

 1. Bun planul tau , decat sa stiu ca am purit si nu am incercat sa ma salvez , mai bine mort incercand sa ma salvez šŸ˜‰

  Like

 2. Pingback: DESPRE 2012

  • pai tocmai presiunea pamantului de deasupra ajuta la formarea unei deschizaturi in sicriu.

   lovind repetat in mijlocul capacului cu pumnii sau genunchii => actiune si reactiune – loviturile repetate si presiunea pamantului vor slabi capacul pana se va crea o bresa

   Like

   • Cum reusesti sa scoti capul din sicriu daca sicriul are o inaltime de 45 cm (cam asta este inaltimea standard), cum reusesti sa te ridici? Pamantul fiind foarte slabit va intra in sicriu, nu vei reusi sa creezi un spatiu gol in pamant pentru a te ridica.

    Like

Tu ce crezi despre asta?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.