MINERIADE – RELOADED

MINERIADE – RELOADED

Politica este o curva…iar noua barbatilor ne plac curvele…

La Revolutie, unii au ajuns foarte sus, dar pasarile intelepte nu zboara pe timp de furtuna.” – Sheehy Skeffington

Orice revolutie este condamnata sa isi devoreze proprii copii, iar istoria ultimilor decenii ne-a aratat ca o revolutie nu este decat o lovitura de stat reusita, in care doar victimele au crezut ca e o solutie.

…in ’89 oamenii au iesit dezorientati in strada rezultand o revolutie, iar mai apoi un partid a politizat si si-a insusit aceasta revolutie…asa si acum in 2012, mai dezorientati ca niciodata oamenii ies in strada sa protesteze, nici ei nestiind pentru ce…nestiind ca aceste evenimente sunt puse la cale…ca sunt doar niste conflicte create si alimentate de diversi oameni politici care le vor politiza…

Reteta e urmatoarea: fabrici un conflict…apari ca salvator si bingo: masele de oameni sunt cu tine.

Ce stie defapt un copil de 16 ani care striga “Jos Base’!”…

Traim in Romania o tara cu multi tineri dezorientati…nemultumiti de propria persoana…nemultumiti de realizari…tineri ce se complac in mediocritate si nu au vointa sa faca cu adevarat ceva util pentru ei…tineri carora le-ar conveni “sa se intample ceva” …o revolta..o revolutie…pentru ca le da impresia ca ar putea sa o ia de la capat…

E adevarat ca stam la multe capitole prost ca stat, dar totusi e mai bine un pic decat ca pe vremea lui Ceausescu.
Rafturile din magazine nu mai is goale, ai caldura si apa calda, ai televizor , ai internet, poti calatori mai usor in alte tari, ai ceva servicii mai bune. E drept ca nu ne putem compara cu tarile civilizate care stau mult mai bine decat noi la capitolele astea…dar totusi cu bune, cu rele progresam incetisor.

E drept ca nu prea sunt locuri de munca, dar romanule, de ce te plangi cand tu ai vandut inustria si agricultura imediat dupa ’89?

Te-ai gandit vreodata la asta cand ai vandut ilegal hectare de padure, doar ca sa iti iei X6?

Te-ai gandit vreodata ca o puteai duce mai bine, daca nu faceai creditele alea in banca sa iti permiti Porsche, chiar daca tu stai in garsoniera?

Te-ai gandit vreodata ca nu iti ajung banii destul , pentru ca ii strici la “pacanele” sau prin cazinouri?

Te-ai gandit vreodata ca nu iti gasesti loc de munca pentru ca nu esti destul de pregatit?…pentru ca in loc sa te autoeduci aruncai bani pe lautarii de la Taraf?

E usor sa zici ca esti anti-sistem, dar tu nu faci nimic, iar singura maniera in care vrei sa il schimbi- e sa il darami.

Atata timp cat nu creezi, nu iti dau voie sa demolezi.” – Cedry2k

Asa vreti sa faceti revolutie? Cu huligani, mitocani, cu suporteri spargatori de seminte de la coltu’ blocului?
Cu oameni care acum cateva luni incendiau o ambulanta, iar acum ies in strada sa protesteze pentru SMURD?

Acum cand avem nevoie de investitori straini, credeti ca acestia vor fi incantati sa vina intr-un stat instabil…un stat cu vandalisme pe strada…un stat in care se instiga la revolte…?

Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!

Pacea necesita cea mai eroica munca si cel mai greu sacrificiu. Prespune mai mult eroism decat razboiul. Cere o mai mare fidelitate pentru adevar si o puritate a constiintei aproape perfecta – Thomas Merton

6 thoughts on “MINERIADE – RELOADED

  1. Salut Ionut.

    Tot ce spui aici este rezultatul unei ratiuni educate.
    As vrea sa te adaug in lista mea de prieteni, pe facebook. Facem echipa buna. Trimite-mi un mail/friend request pe facebook, folosind adresa mea de mail pusa la dispozitie. Aminteste-mi de unde ne stim. Sper sa primesti mesajul. Salut, succes si numai bine.

    Like

Tu ce crezi despre asta?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s