Urmatorul pas e cu Parazitii

Urmatorul pas e cu Parazitii

Sevraj“-ul a declansat “Sinuciderea unui inger“, iar in “Sufletul orasului” s-au demarat multe “Fapte bune” in “Goana dupa fericire“. Toate acestea reprezinta Bitza din 2004 pana in prezent.
Omul acesta a avut tupeul sa faca cu Tataee Urmatorul pas, Tovarasilor, a declarat Moartea ficatului, iar la un Dialog in fata postei cu bagaboanta, ne-a demonstrat ca Vorbeste vinul.
N-o sa vezi Copii imbatraniti inainte de timp, o sa vezi All stars (DJ Paul, Vlad Dobrescu, Grasu XXL, K-Gula ) in plina Pregatire fizica ce o sa te indemne sa tragi Concluzii dupa Rezultatul unui consum. Pana si Vanessa sopteste “Take me slow” , totul fiind un Razboi in doi din care ingerul ramane cu Aripi frante.
Are Armele pregatite mereu si ne demonstreaza ca si de sunt Cu vantu’n fata, Baietii mari nu plang.
In urma noastra, Sufletul orasului o da Din bara’n bara In fata blocului privind Alte repere Prin ochii unui trecator.
Mai departe Alta zi, alta noapte, in goana dupa fericire Bitza vine Straight from the sun cu B-Real de la Cypress Hill.

Recent intr-un interviu pentru BroNews, MarkOne1 a declarat ca 20 cm Records are 5 membri : Cheloo, Ombladon, Freakadadisk, MarkOne1 si Bitza. Acesta este de multi ani in anturajul baietilor de la Parazitii avand cateva piese de remarcat.

Intrebat despre proiectele viitoare, Cheloo a declarat ca vor aparea materiale noi si “Vrem lângă noi oameni care cântă şi au aceeaşi scară de valori, aceeaşi direcţie muzicală, nu păsărici gata să ciugulească faima şi să facă concurenţă trupelor dance.

Deci putem sta linistiti ca si pe viitor baietii vor fi tot la aceleai standarde si la aceeasi altitudine. Sound’uri hard si versuri grele sa excite urechile CNA-ului.

Umbla vorba ca hip-hop’ul a murit la noi in tara , dar avem : Parazitii, Specii, Hades records, Facem Records, Haarp Cord’u mai nou si multi altii.

Apropo, canalul youtube al Bug Mafia se afla pe locul 19 a celor mai vizionate canale din lume !

Spor!

Tu ce crezi despre asta?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s